Imperia Online България

ИО II: Ера на Завоеванията => Свят 111 Бета [x4] => Темата е започната от: .vess. в Август 07, 2012, 15:55:56



Титла: проблем с менюто за наемане на работници
Публикувано от: .vess. в Август 07, 2012, 15:55:56
поняка просто не работи  :(
даже ми блокира целия браузер , когато го отворя  :o


Титла: Re:проблем с менюто за наемане на работници
Публикувано от: -fiher- в Август 07, 2012, 15:58:40
Пробвай с друг браузър и си поривери нет връската как е


Титла: Re:проблем с менюто за наемане на работници
Публикувано от: .vess. в Август 07, 2012, 16:05:26
ами пробвала съм с опера и макстън. иначе нета не ми е мнго добър  :(

преди малко опитах с другото меню за наемане (във всички провинции). там се получи следния проблем: понеже нямах свободни места в мините дигнах малко мината за камък, и отново отворих същото меню, но не ми позволи да наема. според него нямаше свободни места...


Титла: Re:проблем с менюто за наемане на работници
Публикувано от: -fiher- в Август 08, 2012, 13:09:41
Ми ако ти е лош нета  може да е заради това . Смисъл ако го претовариш например аз понякога си пускам да ми зарежда 2 филма едновременно после да ги гледам онлайн и през това време през мозилата и гугъл хром в 2 империи и както съм в крайните квартали на софия (кв.Хладилника подножието на витоша) нета просто се скапва и ми зарежда по 10 минути нещо и накрая ми го зарежда с некъв бъг . Пробвай да си подобриш нета може да е от това.


Титла: Re:проблем с менюто за наемане на работници
Публикувано от: .vess. в Август 09, 2012, 22:53:07
и само, защото ми е лош нета ми блокира браузера  :o


Титла: Re:проблем с менюто за наемане на работници
Публикувано от: house83 в Август 12, 2012, 16:52:46
Ми ако ти е лош нета  може да е заради това . Смисъл ако го претовари и както съм в крайните квартали на софия (кв.Хладилника подножието на витоша) нета просто се скапва и ми зарежда по 10 минути нещо и накрая ми го зарежда с некъв бъг . Пробвай да си подобриш нета може да е от това.

Малкия , товариш си процесора , а не нета. Като отвориш пак тези 2х2 нещица си отвори и диспечера на задачите , та от там ще видиш , че процесора е на минимум 96% , а нета на максимум 10%.

П.П. Предупредих те неколкократно , след като не си убеден на 100% в мислите си , то не ги споделяй , за да не объркваш останалите.