Imperia Online България

ИО II: Ера на Завоеванията => Свят 5 [x4] => Темата е започната от: Jimmy_the_Hand в Юни 07, 2011, 10:13:31



Титла: Задължителен блок
Публикувано от: Jimmy_the_Hand в Юни 07, 2011, 10:13:31
Когато се регнах тази сутрин брояча показа за момент 24 часа и ме регна нормално ....малко по късно вече ме заключи за задължителен блок ...като преди това не показва колко часа миостават до това действие


Титла: Re:Задължителен блок
Публикувано от: yovanna в Юни 08, 2011, 14:22:50
Днес пак се случва при теб?


Титла: Re:Задължителен блок
Публикувано от: Jimmy_the_Hand в Юни 08, 2011, 14:32:30
днес не ме е заключвало ...брояча премигва много бързо ....но забелязвам че времето намалява при всяко влизане .... не съм бил офлайн повече от три часа ,за да видя брояча да се задържи


Титла: Re:Задължителен блок
Публикувано от: yovanna в Юни 09, 2011, 09:53:02
днес не ме е заключвало ...брояча премигва много бързо ....но забелязвам че времето намалява при всяко влизане .... не съм бил офлайн повече от три часа ,за да видя брояча да се задържи

Премигва какво ще рече? Показва ти грешно време до блок при логин?


Титла: Re:Задължителен блок
Публикувано от: Jimmy_the_Hand в Юни 09, 2011, 10:00:20
прозореца който показва времето до блок ....се появява и скрива много бързо ...не се застоява на екрана ...от вчера показва времето нормално ....онзи ден ми показа 24 часа и малко след това ме заключи за задължителен блок .... днес имам ангажимент и ще бъда офлайн повече от три часа и ще тествам тогава как ще се държи...нали би трябвало да се покаже и да отброява времето оставащо до края на блока


Титла: Re:Задължителен блок
Публикувано от: yovanna в Юни 09, 2011, 10:03:00
прозореца който показва времето до блок ....се появява и скрива много бързо ...не се застоява на екрана ...от вчера показва времето нормално ....онзи ден ми показа 24 часа и малко след това ме заключи за задължителен блок .... днес имам ангажимент и ще бъда офлайн повече от три часа и ще тествам тогава как ще се държи...нали би трябвало да се покаже и да отброява времето оставащо до края на блока

Ок, после ми сподели резултати, но би трябвало от вчера вече да си е наред.


Титла: Re:Задължителен блок
Публикувано от: Jimmy_the_Hand в Юни 09, 2011, 15:10:29
тествано ....след 3 часа и половина офлайн при регване прозореца с брояча с появи нормално и отчита времето нормално .... вече няма проблем