Imperia Online International
May 25, 2019, 15:51:42 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Czech republic  (Read 7669 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Sharkxx
Guest
« Reply #15 on: May 09, 2008, 17:10:07 PM »

Zdavím krajany jakožto úplně novej hráč...

sakra já jsem taky novej a ani pořádně nevim čim se tady dává napsat nová zpráva....jsem total lama  *cry*
« Last Edit: May 09, 2008, 17:12:59 PM by Sharkxx » Logged
Sharkxx
Guest
« Reply #16 on: May 09, 2008, 17:35:59 PM »

zkouška psaní....

o chvíli později:
No hurá už jsem se konečně hnul  *Grin*
« Last Edit: May 09, 2008, 17:36:54 PM by Sharkxx » Logged
EMINEMturkey
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 1



« Reply #17 on: July 15, 2008, 13:48:58 PM »

hráč... *hmm* *hmm*
Logged
Corvin_50
Guest
« Reply #18 on: November 11, 2008, 13:57:04 PM »

Zdravím všechny krajany .....
V teto hře se na Čechy a Slováky fakt moc nemyslelo, ani jsme nedostali vlastni sekci ve foru jen nejakou podřadnou skupinku ostatni.
(hledal jsem ji snad pul hodiny)
Ale to nevadi věřim že  se jednou jako za starych časů sjednotíme pod Legii a CELY SVĚT pozná co je to  *Grin* ČESKY TUNEL *Grin*
Logged
eagle32
Guest
« Reply #19 on: December 01, 2008, 15:10:29 PM »

hehe, no tak caute teda *Smiley* Tak by ma zaujimalo, ci tu nejaky Cech alebo Slovak hrava v 50-tke alebo som tam sam?  head_hurts_kr
Logged
aaron2
Guest
« Reply #20 on: December 03, 2008, 22:38:50 PM »

Nevíte někdo náhodou jak zvýšit maximální množství zásob zlata??? Zásoby to nezvýšily, bankovnictví to nezvýšily, obchod to nezvýšil, sýpka také ne.... Už fakt nevím.... Centralizace stojí 56000 zlata nebo kolik a já můžu nasbírat maximálně 35000 a šlus....
Logged
eagle32
Guest
« Reply #21 on: December 04, 2008, 17:11:03 PM »

Musis postavit vyssi level pevnosti. Ked uz spominas, ze mozes nazbierat maximalne 35000, tak tipujem, ze mas teda pevnost na dvojke. Musis ju dat este na trojku.

hm...ale tak teraz pozeram, ze podla vzorca, by mala pevnost dvojak davat kapacitu iba 25 000, zjavne to tam nieco este zvysuje

Maximum fortress capacity(resources of each type)
Fortress 1 - 10,000
Fortress 2 - 25,000
Fortress 3 - 100,000
Fortress 4 - 400,000
Fortress 5 - 1,200,000
Fortress 6 - 4,800,000
Fortress 7 - 19,200,000
Fortress 8 - 38,400,000
Logged
aaron2
Guest
« Reply #22 on: December 04, 2008, 17:41:28 PM »

Díky, díky, díky....
Logged
Kanvoj
Guest
« Reply #23 on: December 13, 2008, 14:50:22 PM »

Ahoj, dneska jsem se zaregistroval a chtěl bych o tom něco vědět. Je nějaký ofišl fórum jen pro Čechy jako je třeba u OGamu? A jsou světy rodělený podle zemí? Asi ne, co? No nic. Myslim, že stačí chvíli vydržet a bude to lepší. Třeba, že bude víc překladů atp. Možná se dočkáme i samostatnýho fóra.
Logged
gomma
Guest
« Reply #24 on: January 13, 2009, 00:50:48 AM »

zdravim...som tu nový hráč na 63...je tam niekto?
Logged
Kemron
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 5


« Reply #25 on: January 15, 2009, 20:47:45 PM »

Cus lidi, konečně sem se dostal na ceske forum,,, jinak sem byl na tom anglickem foru, a tam sem si musel vsechno hazet do prekladace abych se s moderatorem domluvil..
Kazdopadne jsem zjistil ze v teto hre nejdou posilat svemu clenovi alliance surky ani zadna podpora, czoz me docela zklamalo, treba u jinych online her to jde, ale tady bohuzel muzete podporit sveho ,,kamarada´´ pouze tim ze zautocite na jeho nepritele.. takze tak..
Samozrejme vas tu vsetky vitam ..
S pozdravem Kemron
Logged
petenka
Guest
« Reply #26 on: April 16, 2009, 01:41:38 AM »

Ahoj lidi. Potrebovala bych poradit. Chtela bych vedet jak se zakklada nova rise. Mam par pratel co to hrajou taky, ale jsou v jiny risi a ja je nemuzu najit. Muzu ja vytvorit novou risi? A jeste jedna otazka. Pri registraci vedle rise byl den. kdy era konci. Co to presne znamena? Ta rise zanikne? Co se stane s mym vybudovanym majetkem? Diki.
Logged
homer_cz
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 1


« Reply #27 on: April 19, 2009, 17:58:06 PM »

Novou říši založit nemůžeš.Musíš se s přáteli domluvit a všichni se zaregistrovat ve stejné říši.
Když éra skončí tak přijdeš o všechno,nějaký čas se ukážou celkové výsledky a pak se začíná odznovu.Seš jinde na mapě máš jiné sousedy,jednu vesnici,0bodů....
Logged
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!