Imperia Online International
July 23, 2019, 05:35:49 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Simulator pictures bug  (Read 2525 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
patakkodkuce
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 2


« on: March 06, 2013, 00:43:00 AM »

I think there is a bug in simulator,when i open someones battle report and load it to simulator and then look at the results it shows my picture as the attacker and no picture for the defender.Total number of army stays the same as the number of the first player from the first report.

Basicly,load player1 vs player2 to battle report to simulator,simulate fortres siege and look to report and there it shows my profile picture as the attacker.I can post a picture of it if you want.
Logged
Angela
Community Manager
*

Karma: +256/-18
Offline Offline

Posts: 3658


« Reply #1 on: March 06, 2013, 14:02:01 PM »

Is is not a bug. That is the way your simulator works. When you click Load to simulator, data from the battle report transfers to the simulator, army number stays the same, you can choose to be attacker or defender and modify everything else like in regular simulation.
Logged


Angela
Macedonian Community Manager


Facebook Fan Page
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!