Imperia Online International
April 23, 2019, 00:11:24 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 23   Go Down
  Print  
Author Topic: Klauskite kas neaišku  (Read 130985 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
artas07
Guest
« Reply #255 on: January 08, 2011, 09:34:47 AM »

sveiki, vis delto, kaip suprantu, i klausima, kodel puolejas atgauna armija 3 kartus, o gynejas 1, taip niekas ir neatsake? Gal galima suzinoti varda, kuris tiesiogiai atsakingas uz sias nesamones.
Logged
maeof
Back in Business.
Moderator
*

Karma: +183/-61
Offline Offline

Posts: 746



WWW
« Reply #256 on: January 08, 2011, 11:38:29 AM »

sveiki, vis delto, kaip suprantu, i klausima, kodel puolejas atgauna armija 3 kartus, o gynejas 1, taip niekas ir neatsake? Gal galima suzinoti varda, kuris tiesiogiai atsakingas uz sias nesamones.

Sveiki.
Atsakymas buvo duotas

''there is triple recovery for attacker.There is only one simple rule : after field battle and field battle recovery,all remaining dead soldiers are dead forever,meaning they cannot be recovered in 2nd and 3rd part.Unlike that,soldiers died in 2nd stage ( fortress siege) can be revived by 3rd recovery (garnison battle). thats done that way because late game combat would be impossible with very high phalanx loss'';

Bet pats nelabai suprantu kaip ši sistema veikia. Buvau išvertęs, kažkuriam šios temos puslapį, bet irgi neaišku buvo..
Atsakingo vieno vardo nėra. Atsakinga visa komanda.

Įsigilinus aš supratau taip ''jei mirė kareiviai pilies apgultyje, tai kovai prieš įgula (garnizoną) bus atgaivinti'';
                                   ''jei mirė kareiviai lauko mūšyje, tai kovai prieš pilies apgulty bus atgaivinti'';

Hm.

Logged

by Koramae.
artas07
Guest
« Reply #257 on: January 08, 2011, 13:51:32 PM »

tame ir esme, kad ju atsakymas neatsako i klausima, kodel puolejas 3 kartus, o gynejas 1. Įsigilinus aš supratau taip ''jei mirė kareiviai pilies apgultyje, tai kovai prieš įgula (garnizoną) bus atgaivinti'';
                                   ''jei mirė kareiviai lauko mūšyje, tai kovai prieš pilies apgulty bus atgaivinti'';
- su tuo visiskai sutinku, bet kodel tai vyksta tik pas puoleja?Huh?Huh?Huh??
Logged
maeof
Back in Business.
Moderator
*

Karma: +183/-61
Offline Offline

Posts: 746



WWW
« Reply #258 on: January 08, 2011, 19:23:32 PM »

Na toje žinutėje dar gale pridurta, taip padaryta todėl, kad dėl falangos kažkaip. Jų labai daug prarandam, todėl padarė taip kad būtų mažesni praradimai gal
Logged

by Koramae.
tance
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 0


« Reply #259 on: March 27, 2011, 10:01:51 AM »

sveiki.norejau paklausti,kaip padidinti sandelius?,kad i juos daugiau resursu tilptu.nes pas mane dabar telpa po 35000 resu ir nebegaliu kelti kitu pastotu...nes per mazai telpa i mano sendeli.dekui
Logged
maeof
Back in Business.
Moderator
*

Karma: +183/-61
Offline Offline

Posts: 746



WWW
« Reply #260 on: March 27, 2011, 10:22:32 AM »

sveiki.norejau paklausti,kaip padidinti sandelius?,kad i juos daugiau resursu tilptu.nes pas mane dabar telpa po 35000 resu ir nebegaliu kelti kitu pastotu...nes per mazai telpa i mano sendeli.dekui
Sveiki.

Jums reikia pastatyti didesnį Tvirtovės(Fortress) lygį. 35000 talpa yra antras tvirtovės lygis, o sekantis pilies lygis(trečias) turės 110 000 resursų talpą.
Logged

by Koramae.
tance
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 0


« Reply #261 on: March 27, 2011, 14:53:49 PM »

aciu,aciu,aciu  *Smiley*
« Last Edit: March 27, 2011, 14:55:36 PM by tance » Logged
tance
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 0


« Reply #262 on: March 30, 2011, 08:47:01 AM »

po kiek lygiu yra lentpjuves,akmens,metalo?
Logged
maeof
Back in Business.
Moderator
*

Karma: +183/-61
Offline Offline

Posts: 746



WWW
« Reply #263 on: March 30, 2011, 15:04:53 PM »

Maksimalūs šių pastatų lygiai?

Na, vpenki versijoje nėra ribojama kolkas lentpjūvės, akmens karjero ir geležies kasyklos pastatų lygiai. *Smiley*
Logged

by Koramae.
Modzo
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 0


« Reply #264 on: March 31, 2011, 20:22:06 PM »

Sveiki, esu loses v4 gan ilgokai ir dariau gal net kokia metu pertrauka ir bla bla bla. Pries pora dienu prisiregsitravau i realm 64 (v5) ir pastebejau daug pakeitimu. Tai va turiu 1 klausimeli, kaip ten su naujomis provincijomis? Na anksciau budavo turi 1 centralization siunti i norima skaiciuka 500 ieciu ir valdai ja, o kaip dabar gaunasi???  head_hurts_kr Kas  tas vasal ir anaxed? Na vnz paaiskinkit dundukui visa sita nauja  rant

Jaj nepaslenkat pilnai aprasyt, tai nors trumpai aprasykit zingsiuns ka daryt, kad galetum valdyt provincija kaip ir v4 *Smiley*
Logged
maeof
Back in Business.
Moderator
*

Karma: +183/-61
Offline Offline

Posts: 746



WWW
« Reply #265 on: April 01, 2011, 09:59:51 AM »

Sveikas sugrįžęs *Smiley*

Na jei tikrai norite išmokti, perprasti šią naująją versiją tai pasinaudojus anglų kalbos žiniomis, manau puikiai suprastumėte apie ką eina kalba čia:
http://www39.imperiaonline.org/imperia/game_v5/game/help/ *Smiley*

Žinoma, žaidimas jau yra verčiamas į lietuvių kalbą(v penki versija).
Na, o dėl provincijų - tai paaiškinti gan paprasta.

v5 versijose centralizaciją skaidyčiau į du valdymo būdus, tai: annex (užgrobimas);
                                                                                   vassal (vasalas).

Annex.
 Aneksuotoje provincijoje jūs galite daryti viską: statyti pastatus, samdyti darbininkus (pvz. į lentpjūvę), statyti tvirtovę, įvesti mokesčius.
 Aneksuota provincija rinks medį, geležį, akmenį, auksą.

Vassal.
 "Vasalintoje" (nelietuviškai, lietuviškiau būtų vasalas/vasalo valdos, tarno valdos) provincijoje galima tik įvesti mokesčius pagal vasalo "Laime".
 Vasalo provincija rinks tik auksą į jūsų iždą. O pastatų šioje tipo vasalo provincijoje negalėsite statyti, kaip samdyti darbininkus.
 Daugumos žaidėjų pastebėjimu, vasalai yra nieko verti, geriausiai net negadinti savo provincijų ir užsiimti aneksais. *sad*

Taigi išsiaiškinome skirtumus tarp vasalo ir anekso.

 Kiekvienas centralizacijos lygis leidžia: aneksuoti VIENĄ provinciją
                                                    "vasalinti" DVI provincijas
 Tai reiškias taip, jei turiu tris centralizacijos lygius, galiu aneksuoti TRIS provincijas ir ŠEŠIAS paversti vasalais(pavaldiniais).

Jei jau turite centralizacijos lygį, eikime į  Imperial Map (jūsų kaimo vietovės). Šiame žemėlapyje galite matyti visus kaimus, kuriuos galėsite aneksuoti/paversti vasalais ateityje.
Aneksuoti patariama pradėti nuo pirmojo žiedo. T.y 2,3,4,5 provincijas, nes ten apsauga mažiausia. Paspaudę ant tos provincijos, jums išmes kelis variantus: aneksas, paversti vasalu arba šnipinėti, arba pulti. Pirmiausiai prasišnipinėkite norimą provinciją.

Norint aneksuoti jums reiks BŪTINAI įveikti tą apsaugą kuri yra provincijoje. Taip pat ir su vasalais.

Taip pat galite pulti neaneksuotas ir nepaverstas vasalais provincijas: paprastai, paspaudžiant ant jų ir spaudžiant pulti.
Taip pat turėsite nugalėti tos provincijos apsaugą, jei norėsite "apiplėsti", užpulti šią provinciją ir išsinešti resursus(išteklius).
Resursai tose provincijose "atsigamina" kas tam tikrą laiko tarpą ir galite vėl pulti, tik žinoma tie resursai mažėja, kol išvis nepavirsta nuliais,
tada belieka tik aneksuoti tą provinciją arba paversti vasalu.

Nebūtina "išvalyti" visą provinciją, kad nebeliktų ten išteklių, čia jau invidualus pasirinkimas.
--
Viską geriausiai reikia prasišnipinėti, kad nepasidurtūmėte.
--

Labai jau daug čia prirašiau, dabar galvoju ar eis kažką suprasti, na jei dar kas neaišku, klauskite.
Logged

by Koramae.
Modzo
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 0


« Reply #266 on: April 01, 2011, 10:55:33 AM »

Didelis tau dekui nuo manes, perskaicius visa tai tapo kuo aiskiausiai   *bravo*
Logged
maeof
Back in Business.
Moderator
*

Karma: +183/-61
Offline Offline

Posts: 746



WWW
« Reply #267 on: April 01, 2011, 14:16:19 PM »

Į sveikatą *Smiley*
Logged

by Koramae.
tance
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 0


« Reply #268 on: April 01, 2011, 16:46:59 PM »

Kie ferma turi lwl ? dekui
Logged
maeof
Back in Business.
Moderator
*

Karma: +183/-61
Offline Offline

Posts: 746



WWW
« Reply #269 on: April 01, 2011, 17:57:58 PM »

Kie ferma turi lwl ? dekui

Max fermos (Farm) lygis yra 12 lvl.
Logged

by Koramae.
Pages: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 23   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!