Imperia Online International
July 21, 2019, 23:16:14 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Down
  Print  
Author Topic: Malaysia  (Read 13248 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
shah_sama
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 1

LET HIM WHO DESIRES PEACE PREPARE FOR WAR:Vegetius


« Reply #15 on: February 05, 2008, 14:32:51 PM »

Hi...
I'm from KL. I'm in realm 25.my name is Aegis. Nice meeting all of you *dance* *YAHOO* *bravo* *Grin*
Logged
izham90
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 0


« Reply #16 on: February 18, 2008, 12:44:34 PM »

x de yg nak tulis bhsa malaysia ka???

pelik lah....

mari pakai bahasa malysia~!!
 *YAHOO*
 *Grin*
 *Grin*
Logged
shah_sama
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 1

LET HIM WHO DESIRES PEACE PREPARE FOR WAR:Vegetius


« Reply #17 on: February 19, 2008, 00:02:49 AM »

Ntah,biasa la tu,dah rasa best sgt bahasa org lain kot.  *Grin*  *Grin*  *Grin*
Logged
izham90
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 0


« Reply #18 on: February 19, 2008, 06:10:59 AM »

hu3...
kte nie mudah lupe identitt lo..
hek3
asyek tules omputeh jek...

bahasa itu melambangkan bangsa~!! *Angry*
Logged
adiz
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 0


« Reply #19 on: April 14, 2008, 17:16:11 PM »

weee kawan dari pahang  *tired*
boleh sesapa tolong ngajo kawan main natang ni tak.
kawan dah naik pedap dah ni kawan tak leh nak perang.
lagi satu macam mana dier kira distance tu

Logged
skybourne
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 4


« Reply #20 on: April 25, 2008, 12:16:30 PM »

halamak ada gak ruangan utk org kite... adiz.. aku duk kuantan.. tp aku pun baru gak main natang nih.. tp dah tau skit2.. kena refer faq baru bleh paham... *ok*
pada member2 otai sini.. boleh ler ajar skit2... kita jadi allies sesama kitaler... baru best... tapi aku tak berapa tau agik main nih.. tgh belaja skit2... dah ada ker allies utk org malaysia..?
Logged
skybourne
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 4


« Reply #21 on: April 25, 2008, 12:45:20 PM »

aisyeh..akunyer bendera bukan malaysia rupernyer..  *Angry* *Angry* *Angry*
Logged
nakazato
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 14


« Reply #22 on: May 18, 2008, 12:30:54 PM »

weee kawan dari pahang  *tired*
boleh sesapa tolong ngajo kawan main natang ni tak.
kawan dah naik pedap dah ni kawan tak leh nak perang.
lagi satu macam mana dier kira distance tu



apa maksud adiz? kalau dah lebih dari 50 points maknanya dah boleh berperang.kita tak boleh serang musuh yg points dia lebih atau kurang 2x dari kita.kecuali kalau musuh tu ada tanda emas kat nama dia.

distance tu jauh atau jarak musuh dari adiz. makna lagi jauh jarak tu lagi lama nak sampai ke tempat musuh,inilah gunanya research cartograpy,lagi tinggi level cartography lagi cepat sampai.setiap level akan tingkatkan kelajuan sebanyak 10%
Logged
skybourne
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 4


« Reply #23 on: May 20, 2008, 08:20:46 AM »

saper leh bagi tips nak bykkan resource nih... jenuh dah tgu nak cukup resource nak upgrade centralizaztion pada lev 4.. x ckp pulus... asal nak penuh jer, ada melaun2 yg serang aku.. adeh...
Logged
nakazato
Private
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 14


« Reply #24 on: May 20, 2008, 11:09:36 AM »

hahah buat la askar banyak sikit...sekarang ko ada berapa?
Logged
smruti
Guest
« Reply #25 on: May 22, 2008, 12:46:54 PM »

I am from inDiA , can you dig that  *hahaha*
Logged
syafi
Sergeant
**

Karma: +1/-2
Offline Offline

Posts: 62


« Reply #26 on: June 01, 2008, 18:05:04 PM »

I am from the Philippines.  *Smiley*

Were just neighbors  *Smiley*

Noooooooo , Philippines was about to be named Malaysia,
but our country was faster on taking the name  first  hooray

so you can say you are also from Malaysia ..... afterall, it would
be your country name if we didnt take it first.....  *freak*
Logged
syafi
Sergeant
**

Karma: +1/-2
Offline Offline

Posts: 62


« Reply #27 on: June 01, 2008, 18:07:17 PM »

I am from inDiA , can you dig that  *hahaha*

If you look at 1407 map, Malaysia was part of India, Chola and Srivijaya Government Rule Malaysia then........ so you are welcomed  *hahaha*
Logged
faron
Sergeant
**

Karma: +1/-2
Offline Offline

Posts: 50

Hey! Don't look your back.....


« Reply #28 on: June 01, 2008, 18:10:09 PM »

I am from Malaysia too *Grin* , I am a chinese live in Pahang.
Logged

Dangerous butcher in r 38 *Grin*
talisman68
Guest
« Reply #29 on: June 02, 2008, 08:51:49 AM »

 *freak* [:-}
me too ..... half chinese
Logged
Pages: 1 [2] 3 4 5   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.12 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!