Imperia Online International

Other Forums => Новости => Topic started by: Angela on April 27, 2016, 11:21:14 AMTitle: Империјалната продавница се враќа
Post by: Angela on April 27, 2016, 11:21:14 AM
Ваши Височества!

Во четврток ќе бидат воведени важни промени:

• Империјалната продавница за предмети официјално ќе биде повторно отворена;
• Империјалната аукција за Големи луѓе ќе биде затворена;
• Медалјоните за Големи луѓе ќе бидат преместени во Империјалната продавница за предмети и ќе имаат фиксни цени;
• Сите што веќе имаат купени медалјони ќе можат да ги употребат, како и претходно;

Важно: Империјалната продавница нема да е активна во мобилните апликации со Android OS.

Уживајте во шопингот, благородни!