billyes
DRAGON
Майор
Неактивен
Публикации: 643
Голям и лош .... DRAGON
|
|
« -: Февруари 02, 2011, 07:34:52 » |
|
Bъпроса е конкретен,ще проверите ли Свят 2 ,за нечесна игра ,ползване на скриптове ,чекери,ботове ?
P.S. това че ти и екипа незнае е едно ,защо модераторите в форума продължават да трият постове където има снимков материал на въпросните играчи ,а други открито си казвад ....да аз ползвам............ а няма последствия
|
|
|
Активен
|
|
|
|
billyes
DRAGON
Майор
Неактивен
Голям и лош .... DRAGON
|
|
« Отговор #1 -: Февруари 02, 2011, 07:40:40 » |
|
ще ви отнеме такава проверка 5 h ,но без нея няма смисъл да се продължава да се играе империяonline,
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bobosam
|
|
« Отговор #2 -: Февруари 02, 2011, 08:48:59 » |
|
Ти затова ли си в мод, защото ще искаш проверка ... ? Не си мисли, че до сега не сме искали такава....И моля те отиди малко при Петруци на уроци по правопис, че във всеки пост имаш груби грешки...
|
|
« Последна редакция: Февруари 02, 2011, 08:53:54 от bobosam »
|
Активен
|
Ти имаш своя позиция, която отстояваш, моля те, остави ме и аз да отстоявам своята, без да се обиждаш - ти, както и всички други, които смятат, че Екипът, аз или някой друг, който е дръзнал да каже нещо, което не ви харесва, са ви длъжни с нещо...
|
|
|
billyes
DRAGON
Майор
Неактивен
Голям и лош .... DRAGON
|
|
« Отговор #3 -: Февруари 02, 2011, 08:53:56 » |
|
Ти затова ли си в мод, защото ще искаш проверка
мод съм ,защото ако няма проверка е безмислено да продължавам да играя
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Deli_inko
BabaMeca - Свят 95
Майор
Неактивен
Публикации: 598
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си!
|
|
« Отговор #4 -: Февруари 02, 2011, 08:54:49 » |
|
Ти затова ли си в мод, защото ще искаш проверка ... ? Не си мисли, че до сега не сме искали такава....И моля те отиди малко при Петруци на уроци по правопис, че във всеки пост имаш груби грешки... Тези в мод не ги ли проверяват:) Понеже май си говорим празни приказки ... Нищо лично,ама поста ти си беше чисто заяждане - в случая излишно сякаш ...
|
|
|
Активен
|
"Ако спориш с идиот, вероятно точно същото прави и той." "Нищо не умира по-бързо от нова идея,родена в ограничен ум." "Някои хора говорят от опит. Други – от опит не говорят." Приказката на 95...цък Зло съм,а и никога не съм харесвала добрата Фея.
|
|
|
bobosam
|
|
« Отговор #5 -: Февруари 02, 2011, 08:58:27 » |
|
Хората в мод и да ги проверят не могат да ги накажат докато не излязат от него. Съвсем спокойно може да си доиграе и с наказание ерата като влиза пуска атака и пак излиза в мод. Наблюдавано е доста пъти. Затова казвам, че когато си в мод не е редно да искаш проверки...
П.П. първият път когато излезе Били в мод беше когато се разбра, че се работи по проблема с доходите. Просто съвпадение може би...
|
|
« Последна редакция: Февруари 02, 2011, 09:01:35 от bobosam »
|
Активен
|
Ти имаш своя позиция, която отстояваш, моля те, остави ме и аз да отстоявам своята, без да се обиждаш - ти, както и всички други, които смятат, че Екипът, аз или някой друг, който е дръзнал да каже нещо, което не ви харесва, са ви длъжни с нещо...
|
|
|
Deli_inko
BabaMeca - Свят 95
Майор
Неактивен
|
|
« Отговор #6 -: Февруари 02, 2011, 09:06:50 » |
|
Да сигурна съм,че е съвпадение В мод или не,който е наказан все ще си изтърпи наказанието след това - ще се погрижите,сигурна съм. Така че сега си чешем езиците. Нима ти не искаш проверка?
|
|
|
Активен
|
"Ако спориш с идиот, вероятно точно същото прави и той." "Нищо не умира по-бързо от нова идея,родена в ограничен ум." "Някои хора говорят от опит. Други – от опит не говорят." Приказката на 95...цък Зло съм,а и никога не съм харесвала добрата Фея.
|
|
|
bobosam
|
|
« Отговор #7 -: Февруари 02, 2011, 09:13:32 » |
|
Вярвай ми доста пъти сме се опитвали да се справим с подобно положение и резултат нямаше . Изтърпяват си наказнието в мод и след това почват да се раздвижват. Дори да засечем, че е излязъл от мод пак трябва да се докладва и да се чака да го накажат повторно. Ако е събота и неделя е ясно, че може да си играе на воля. Затова продължавам да твърдя, че хора които са в мод не е редно да искат проверки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
billyes
DRAGON
Майор
Неактивен
Голям и лош .... DRAGON
|
|
« Отговор #8 -: Февруари 02, 2011, 09:21:35 » |
|
ако ме накажат,ти обещавам,да се логна и да невлизам 48 h,изкам проверка за да се спре този цирк P.S.но едва ли ще ме накажат
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bobosam
|
|
« Отговор #9 -: Февруари 02, 2011, 09:25:17 » |
|
Радвам се, че изтри предния си пост. Въпроса е принципен. Съвсем спокойно можехте да поискате такава от активен играч.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Deli_inko
BabaMeca - Свят 95
Майор
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Февруари 02, 2011, 09:26:12 » |
|
Затова продължавам да твърдя, че хора които са в мод не е редно да искат проверки.
Добре - поискай я ти тогава
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bobosam
|
|
« Отговор #11 -: Февруари 02, 2011, 09:52:32 » |
|
Не мислех да пиша повече. За последно по темата - искахме проверка вече няколко пъти .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kirlivanof
|
|
« Отговор #12 -: Февруари 02, 2011, 10:49:52 » |
|
Bъпроса е конкретен,ще проверите ли Свят 2 ,за нечесна игра ,ползване на скриптове ,чекери,ботове ?
Ей аман от тоя billyes все някой му е крив и нещо прави , най голямото мрънкало в играта , да вземете да го направите главен проверяващ та да миряса
|
|
|
Активен
|
|
|
|
cvest
|
|
« Отговор #13 -: Февруари 02, 2011, 11:27:06 » |
|
И тая тема се оспами ... а въпроса е важен. Подкрепям billyes. Ако нещо не се направи класиките умират. За повечето от нас, играчите които играем тука, Imperiaonline не е версия 5 и никога няма да бъде
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kirlivanof
|
|
« Отговор #14 -: Февруари 02, 2011, 11:40:36 » |